24 Ocak 2015 Cumartesi

Kitap Tanıtımları #1



Herkese merhaba!

2015 geldi... Güzel geldi. :D Beraberinde birçok güzel kitabı da getirdi. Aralarından ilginizi çekeceğini düşündüğüm birkaç tanesini seçtim. İşte o güzellikler:

James ve Bianca’nın hikâyesi Havada üçlemesinin fırtınalı son kitabıyla nihayete eriyor. 

Kısa ama azimli bir flört döneminden sonra elinden geleni yapmış olsa da Bianca artık James’e karşı duyduğu hislerini daha fazla inkâr edemez ve onun da kendisine ne kadar ilgi duyduğunu görmezden gelemez. Ona hiç de uymayan bir şekilde bütün endişelerini bir kenara bırakıp bu esrarengiz milyonerle birlikte yaşamayı kabul eder. Gözünü karartıp attığı bu adım muhteşem bir şeyin başlangıcı mı olacak, yoksa çok erken ve çok hızlı mı davrandı?

İkisinin de reddedemeyeceği şekilde birbirlerine duydukları ihtiyaç büyürken, kontrolleri dışındaki olaylar ikisini ayırmak için araya girer. Bianca’nın ölmesini isteyen korkunç tehlikenin ve James’in kaçamadığı uygunsuz geçmişinin tuzaklarının ortasında, bu iki tutkulu âşık sonsuza kadar mutlu olabilecekleri bir şansı yakalayabilecek mi dersiniz?


Satın almak için: kitapyurdu | kitapsihirbazı | okuoku


New York Times çok satanlarındaki “Sana Vuruldum” üçlemesinin bu ilk kitabında, dünya bu neslin Romeo ve Juliet'iyle tanışıyor: Jude Ryder ve Lucy Larson. 

Southpointe Lisesi Lucy'nin son yılında olmak istediği son yerdi. Ta ki adı, baş belasıyla eşanlamlı hâle gelmiş olan Jude Ryder'la tanışana kadar. Sabıka kaydı bir tezden uzun olan Jude, sakinlerinin dengesiz olduğunun bilindiği yerel yetimhanede kalıyordu ve Lucy'nin sormaya çekinmesine yetecek kadar fazla kadın onun adıyla inlemiş, adını bağırmış ya da lanetlemişti. Lucy ara sıra tuhaf olsa da genelde normal bir şekilde yetiştirilmişti. Gözünü Julliard'a dikmiş bir şekilde bale ayakkabıları ve elbisesini giymek için yaşıyor ve beladan uzak durmak için elinden geleni yapıyordu. Bugüne dek.
Geçmişini geleceğinden ayrı tutmak istiyorsa Jude, Lucy'nin uzak durması gereken her şeydi. Ama uzak durmak yapamadığı tek şeydi.

Lucy Larson ve Jude Ryder için, aşk, onları parça parça edecek şey olmak üzereydi.


Satın almak için: kitapyurdu | kitapsihirbazı | okuoku


SINIRLARI OLMAYAN BİR OYUN DÜŞÜNÜN;
PARK YERİNDE BEKLERKEN, BİLGİSAYARINIZIN BAŞINDA OTURURKEN, SOKAKTA YÜRÜRKEN
HER AN ÇAĞRILABİLİRSİNİZ
VE HAZIR OLSANIZ İYİ EDERSİNİZ.

BU BİR OYUN DEĞİL
VE ASLA
İKİNCİ BİR ŞANSINIZ OLMAYACAK.
Dagmar oyun senaryoları yazan bir kadındır. Tatil için gittiği Endonezya'nın ekonomisi çöküp ordu yönetime el koyunca ülkede mahsur kalır. Milyoner patronunun tuttuğu paralı askerler bile ona yardımcı olamayınca Dagmar, internette oyun oynadığı arkadaşlarından yardım ister. Bu yardım çağrısının da bir oyun olduğunu düşünen oyuncular, ona yardım etmeye çalışır ama sonuçlar hiç kimsenin beklediği gibi olmayacaktır.
Dagmar ve oyuncuların oynadıkları oyunlar gittikçe tehlikeli ve ölümcül bir hal almaya başlar.
Aksiyonun ve maceranın hiç hız kesmediği bu bilim kurguyu son sayfasına kadar elinizden bırakamayacaksınız.
Bu bir oyun değil. Nefesinizi kesecek bir roman.
“Ürkütücü ve kehanet gibi bir roman.”
–SFX
“Eğlenceli bir hicvin, siber âlem bilgisinin, dâhice gözlemlerin, sosyal yorumların ve teknolojik bir maceranın birleşimi.”
–SciFiWire.com

Satın almak için: kitapyurdu | kitapsihirbazı | okuoku

AŞKTA TECRÜBE DİYE BİR ŞEY YOKTUR
ZİRA HER SEVDA ACEMİ ÂŞIKLARIN BİR OYUNUDUR.

ARKADAŞLIK + SEKS = AŞK
AŞK - GÜVEN / CESARET = WH
W x H = ?
Hanna yirmi dört yaşında güzel mi güzel bir bilim insanıdır. Ancak kafasını laboratuvarından dışarı çıkarmadığı için ağabeyi ona en iyi arkadaşı Will'le dışarı çıkmasını tavsiye eder. Will... hani şu Hanna on iki yaşındayken evlerine gelip giden yakışıklı çocuk. Hani şu her kadının hasta olduğu Çapkın Will...
Şimdilerde otuz bir yaşına gelmiş olan Will, Hanna'ya “sosyalleşme” konusunda dersler verecektir. Hem de ne sosyalleşme! Ancak bu çapkından alınan aşk ve ilişki dersleri pek yolunda gitmez ve her ikisi de yıldırım çarpmışa döner. Toparlanmak içinse önce kendilerine şu üç harfli malum duyguyu itiraf etmeleri gerekmektedir.
“Harika Serisi, tutku dolu bir aşk hikâyesi ile haşarı bir erotizmin kusursuz karışımı.
Son kelimesine gelene kadar kitapları elinizden bırakamayacaksınız.”
Elena Raines

Satın almak için: kitapyurdu | kitapsihirbazı | okuoku

Ya “Hayatta bir kez” olabilecek bir şey için ikinci bir şansınız varsa?
Trajediyle dolu geçmişi Dahlia London’ın ruhunu tamamen parçalamıştı. Mutlu son onun için bir hayalden bile uzaktı. Ama ya yeni bir başlangıç şansı olsaydı?

Wilde Ones’ın solisti River Wilde, Dahlia’nın hayatına yeniden girdiğinde, ilişkilerini ateşleyen güç, geçmişte engel olunan duyguların da etkisiyle fazlasıyla yoğundu.

Dahlia, geçmişin izleri ve yeni hayatı arasında bocalarken hissettiği acı yavaş yavaş hafifliyordu ama suçluluk duygusundan kurtulamıyordu. River, onun kurtarıcısı olmak istiyor, onu yeniden hayata döndüren adam olmak için her şeyi yapıyordu. Ama peşlerini hiç bırakmayan bir geçmişle, kendilerine yeni bir gelecek kurabilecekler miydi?

Satın almak için: kitapyurdu | kitapsihirbazı | okuoku




Gaby Winters yaklaşık bir yıl önce ikiz kardeşi Jude’u bir trafik kazasında kaybetmişti. Kazadan sonra bedeni iyileşmişti ama acısı hâlâ ilk günkü gibi tazeydi ve kâbusları bitmiyordu: Her gece kâbuslarında iblislerle ve cehennemin diğer yaratıklarıyla savaşıyordu.

Ve sonra karşısına Rafa çıktı. Rafa, sadece kâbuslarında sık sık gördüğü çocuk değildi, aynı zamanda ikiz kardeşi Jude’la da bir geçmişleri olduğunu iddia ediyordu. Gaby, hayatı ve kendi hakkında bildiğini düşündüğü gerçeklerin sadece birer yalan olduğunu kabul etmek zorunda kalmıştı ve bulması gereken gerçekler kâbuslarındaki gölgelerde gizliydiler.

Rafa kimdi? Refaimler kimlerdi? Ve en önemlisi Gaby kime güvenebilirdi?

“Sıkı, zekice yazılmış ve farklı… Okuduğum en iyi melek temalı kitaptı!” – Alpha Reader 


Satın almak için:  kitapyurdu | kitapsihirbazı | okuoku

Bir ay önce, akıl hastanesine yatırıldım.
Dün, Lachlan ziyaretime geldi. Beni öptü ve aklımı kaçırmaya başladığımı söyledi.
Saatler sonra Max düşüncelerimi işgal etti; deli olmadığımı ve bana ihtiyacı olduğunu hatırlattı.
Birkaç dakika önce geçmişimi aydınlatmaya çalışarak gerçeklikten daha da uzaklaştım…
Şimdi, herkes benim aklımı kaçırdığımı düşünüyor ama ben onun gerçek olduğunu ve ne gördüğümü biliyorum…
Bana inanıyor musun?
"Seksi, gizemli ve etkileyici bir hikaye... Calia Read'in kelimeleri sizi esir alacak ve aklınızı başınızdan alacak!" - Claire Contreras
Satın almak için: kitapyurdu | kitapsihirbazı | okuoku
Danimarka'nın köklü inşaat şirketlerinden birinde muhasebeci olarak çalışan Mogens zimmetine yüklü miktarda
para geçirerek Berlin'de gizli bir buluşmaya gider, ancak burada ortadan kaybolur.

Eşini kaybetmenin etkilerini hâlâ üzerinden atamamış olan eski Polis Memuru Ravnsholdt, Mogens'in kız kardeşi Louise'nin ısrarlarına dayanamaz ve onunla birlikte Berlin'e giderek Mogens'i aramaya başlar. Çok geçmeden, orta yaşlı birkaç erkeğin Berlin'de boğulmuş olarak bulunduklarını öğrenirler.

Ravn ava çıkmıştır artık. Bu avda Ravn, Berlin Duvarı'nın yıkıldığı saatlerde bir Stasi ajanı tarafından masum bir kız ile ailesine karşı işlenen ve günümüzdeki olaylarla bağlantısı olan korkunç cinayetleri de ortaya çıkarmak zorundadır.

Bir Danimarkalının Berlin'de aniden kayboluşu, geçmişte yaşanan tüm vahşilikleri su yüzüne çıkarabilecek midir?

"Okuyucuya heyecanlı ve bir o kadar uykusuz geceler yaşatacak cinsten bir hikâye."
Publishers Weekly

"Krefeld yine üslubunu konuşturmuş ve baştan sona gerilimi ayakta tutmayı başarmış."
Amazon

"İlk sayfadan itibaren sizi içine çekecek bir gerilim fırtınası... Okurken damarlarınızda gezinen adrenalini hissedeceksiniz ."
Washington Post
Satın almak için: kitapyurdu | kitapsihirbazı | okuoku
"Kanbağı serisine bayılıyoruz."
Entertainment Weekly
"Diğer vampir kitaplarından çok farklı."
Associated Press
"Kan emme öyküleri meraklılarının seçimi."
MTV's Hollywood
SYDNEY SAGE bir Simyacı. Büyüyle uğraşarak insan dünyasıyla vampirlerinki arasında köprü görevi gören, vampirlerin sırlarını ve insanların hayatlarını koruyan
bir grubun üyesi.
Ateşli Kalp'te, Sydney içinden gelen sesi dinleyip gerçek hislerini Simyacılar'dan gizleyerek tehlikeli bir yola adım atmıştı.
Şimdi Sydney'le Adrian bütün dünyalarını darmadağın eden bir felaketin ardından parçaları toplamaya ve yeniden birlikte olmaya çalışıyor. Ama önce, hayatta kalmak zorundalar.
Sydney türlü zorluklarla çevrili hapis hayatında kimliğine ve anılarına tutunmanın mücadelesini verirken, Adrian ona bu işin peşini bırakmasını söyleyenlere inat, umutla sevdiği kadını bulmaya çabalıyor. Ama eski düşmanları ve hayatındaki kafa karıştırıcı yenilikler nedeniyle bu savaş onun için hiç de kolay olmayacak.
En korkunç kâbusları tüyler ürpertici bir gerçeğe dönüşen Sydney ve Adrian, New York Times çoksatarı "Kanbağı" serisinin bu beşinci macerasında şimdiye dek hiç rastlamadıkları türden bir karanlıkla yüzleşiyor.
Satın almak için: kitapyurdu | kitapsihirbazı | okuoku



2 yorum:

  1. Selam ;)
    Seni etiketledim. Belki yapmak istersin ;)
    http://hayalperestinzamanyolculugu.blogspot.com.tr/2015/01/beni-etiketleyen-ezgiye-1-kitap-okumak.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En kısa zamanda yapacağım, teşekkür ederiiim. :')

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...